Selasa, 13 Mei 2014

IPhone 5C Poate Cel Mai Rezistent La Accidentele Posibile La Care ar Putea Fi Supus


     Deoarece foarte multi posesori de smartphone-uri au avut parte de diverse accidente, cele ma frecvente fiind caderea acestora de la inaltime si cadere lor in apa, evaluatorii s-au decis sa le supuna anumitor teste pentru a verifica gradul de rezintenta si pentru face un clasament din acest punct de vedere.

     Gadget-urile care au fost supuse acestor teste au fost: iPhone 5C, Samsung GalaxyS5, HTC One M8. Testele au constat in aruncarea fiecarui smartphone de la o inaltime de 1.2m, apoi au fost scufundate in apa timp de 10 secunde, dupa care au fost impinse de-a lungul unei mese.

     Toate aceste teste au fost evaluate de specialistii de la Square Trade, acordandu-se note pe o scara de la 1 la 10, unde 1 reprezenta rezistenta cea mai mare la aceste eventuale accidente, iar 10 rezistenta cea mai mica.

     Punctajele obtinut au fost urmatoarele: in coada clasamentului cu un punctaj de doar 6.5 s-a situat HTC One M8, a fost urmat Galaxy 5S care a avut un puctaj de 6 puncte nefiind o diferenta prea, iar in fruntea clasamentul si-a facut loc iPhone 5C cu un punctaj de 5.5.


     Inca o data cei de la Apple ne dovedesc ca sunt perfectionisti, punand la punct si ultimul detaliu si nu se gandesc doar la functiile gadget-ului ci si la rezistenta acestuia la anumite accidente.  

Tidak ada komentar:

Posting Komentar