Selasa, 13 Mei 2014

Jocul Minecraft se instaleaza pe consola de jocuri Playstation 3

Consola Playstation 3 adopta și jocul Minecraft, fiind un copil de elita din lumea jocurilor dorite. Decizia de a-i rezerva un loc pe consola Plastation 3 lui Minecraft, este luata de compania producatoare de sandbox, Majoang, tinand cont de trecutul glorios de care au avut parte editia pentru consola Xbox 360.

Chiar dacă promovarea va fi făcută în luna mai, pasionatii de jocuri au fost atât ne nerabdatori, încât au început să-l descarce încă din decembrie, Minecraft multiplicandu-se de 1,5 milioane de ori.

Dezavantajul noului joc care va fi lansat în mai este ca va avea Title Update (TU14), lucru care ii va obliga pe posesorii de joc, achizitionat din magazin să se conecteze la internet pentru a-si descarca TU15, deoarece ar putea să-i rezolve câteva probleme banale lui TU14, problemele chiar dacă sunt mici, ele exista, așa ca am putea sa spunem ca TU14 este relativ independent de TU15.

De acum, singura noastră datorie este sa aruncam câte un ochi analitic și critic asupra creșterii/scaderii vanzarilor al caror scop este să ajungă vazarile celor pe care le-a avut versiunea jocului Xbox 360, uitandu-ne în spate vom constata ca pana acum nu au reușit nici măcar să-i depaseasca, iar scepticismul ne spune sa fim puțin rezervati în privința lui. La noi consolele Playstation 3 se pot achizitiona din diverse rete;le de magazine online sau magazine fizice. 

Tidak ada komentar:

Posting Komentar